Artykuł archiwalny

Zawiadomienie o wyborze oferty - dostawa mięsa, wędlin i konserw

Jarosław, 27.07.2017 r.
ZPO-W.SR.261.03.2017
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY
W związku z dokonaniem wyboru Dostawcy zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest dostawa mięsa, wędlin i konserw do Zespołu Placówek Oświatowo - Wychowawczych w Jarosławiu, informuję, że w celu wykonania przedmiotowego zamówienia jako najkorzystniejsza została wybrana oferta Nr 1 złożona przez:
EB sp. z o.o.
Cisowa 9,
20-703 Lublin
Dostawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, a oferta złożona przez tego Dostawcę spełnia wszystkie wymogi określone ustawowo i przez Zamawiającego. Oferta ta zawiera najniższą cenę realizacji zamówienia spośród ofert podlegających ocenie i nie podlegających odrzuceniu i została wybrana jako najkorzystniejsza dla Zamawiającego z uwagi na fakt, że kryterium oceny ofert była cena wykonania zamówienia. Oferta ta uzyskała 100 punktów tj. maksymalną ilość.
Ponadto w przedmiotowym postępowaniu złożyli oferty następujący Dostawcy:
Oferta nr 1
EB sp. z o.o., ul. Cisowa 9, 20-703 Lublin
Oferta nr 2
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo OLIMPEK sp. z o.o., ul. Ciasna 12, 35-232 Rzeszów
Oferta nr 3
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Szarek”, Widna Góra, ul. Roźwienicka 15, 37-500 Jarosław
Oferta nr 4
Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO sp. z o.o., ul. Centralna 4, 36-051 Górno
Oferta nr 5
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Matthias” Sp. z o.o., Kolonia Zamek 48, 23-310 Modlibożyce
Oferta nr 6
TOMAR Hurtownia Wędlin S.C., ul. Kilińskiego 82, 22-400 Zamość
Nr oferty |
Liczba punktów w kryterium cena |
Liczba punktów w kryterium ................................ |
Razem punktów |
1. |
100,00 pkt |
100,00 pkt |
|
2. |
92,38 pkt |
|
92,38 pkt |
3. |
80,03 pkt |
|
80,03 pkt |
4. |
90,14 pkt |
|
90,14 pkt |
5. |
80,90 pkt |
|
80,90 pkt |
6. |
90,50 pkt |
|
90,50 pkt |
INFORMACJE O ARTYKULE
Autor: | |
---|---|
Zredagował(a): | Artur Wierzbieniec |
Data powstania: | 27.07.2017 08:51 |
Data ostatniej modyfikacji: | |
Liczba wyświetleń: | 493 |
ARTYKUŁY ARCHIWALNE
Lp. | Data modyfikacji | Zredagował |
---|